Events

Eigenaarschap geven en nemen in de 21e eeuw

Wij willen je graag uitnodigen voor onze bijeenkomst Eigenaarschap geven en nemen in de 21e eeuw op donderdag 8 maart van 15.30 uur tot 18.30 uur in Utrecht op Vredenburg 40, Social Impact Factory.

Organisaties zijn in deze tijd op zoek naar manieren om flexibel en wendbaar te zijn.  Platte organisaties waarin teams zelfstandig opereren lijken daarin succesvol te zijn.  Dit vraagt van medewerkers en managers een grote omslag. De ideale medewerker straalt positieve energie uit en heeft zelfvertrouwen, neemt verantwoordelijkheid voor het werk en geeft net dat beetje extra.  Kortom: medewerkers die eigenaarschap tonen!

Niemand kan tegenwoordig meer om de (mode)term ‘eigenaarschap’ heen, die te pas en te onpas wordt gebruikt. Frans Wijngaarden, auteur van het boek “Eigenaarschap”en managing consultant, onderzocht samen met het bekende onderzoeksbureau Motivaction dit begrip. Frans Wijngaarden en gitarist Ben Blaauw geven samen met Maria Sturm en Martine van der Steeg van Starfish21 in deze bijzondere (muzikale) bijeenkomst inhoud, uitwerking en vorm aan aan eigenaarschap in organisaties in de 21e eeuw.

Tijdens ons event komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Wat is eigenaarschap?
  • De Scan: Hoe meet je eigenaarschap?
  • Hoe kun je als medewerker eigenaarschap ervaren?
  • Hoe stimuleer je eigenaarschap in jouw organisatie of team?

 

Ben jij benieuwd naar tips over eigenaarschap in de 21e eeuw? Kom dan 8 maart van 15.30 uur tot 18.30 uur naar de Social Impact Factory in Utrecht! Je krijg het boek Eigenaarschap kado. Kosten deelname: €95. Als je een betaald Starfish abonnement hebt , betaal je alleen €19,95 voor het boek.

Je kunt je eenvoudig inschrijven via onderstaand formulier. Je ontvangt dan direct de bevestiging in je mailbox. Verdere informatie volgt later. We hopen je te zien op 8 maart 2018!

Frans Wijngaarden, Maria Sturm & Martine van der Steeg

Inschrijven

Voornaam

Tussenvoegsels

Achternaam

Organisatie

E-mailadres