Events

Macht 3.0 – macht in de 21e eeuw

Wij willen je graag uitnodigen voor onze bijeenkomst Macht 3.0 op donderdag 24 mei van 15.30 uur tot 18.30 uur in Utrecht op Vredenburg 40, Social Impact Factory.

 

Macht, je zult het maar hebben ….

Op 24 mei 2018 organiseert Starfish21 een event rond het thema MACHT. Een thema wat vaak leidt tot ongemakkelijke gesprekken. Wij willen op dit event de machtsvraag open en bloot op tafel leggen. Als je experimenteert met nieuwe vormen van organiseren kun je namelijk niet om dit onderwerp heen. In iedere organisatie speelt het thema macht. Sommige organisaties zijn in een collectieve machteloosheid terecht gekomen. Bij iedere beslissing moeten alle betrokkenen geraadpleegd worden, besluiten nemen duurt eindeloos. Tegelijkertijd zijn er ook veel voorbeelden van machtsmisbruik en kennen we vaak in ons eigen leven het gevoel van machteloosheid. Macht is een fascinerend onderwerp om mee aan de slag te gaan.

Op 24 mei gaan we op zoek naar oplossingen voor het omgaan met meer Macht. Wij denken dat er meer machtsgebruik nodig is, iedereen heeft namelijk macht. Hoe kun je dat op een goeie manier doen? Om deze vraag nog uitdagender te maken gaan we op verkenning in de militaire wereld. Samen met Hans Steensma (ex-marine commander; reservist en expert in Strategic Wargaming) zal Maria Sturm (oprichter Starfish21; consultant, docent VU) dit event begeleiden. Deze middag levert je in ieder geval genoeg stof voor gesprek op in je eigen organisatie. En … je gaat naar huis met een hele nieuwe kijk op het principe macht.

Ben jij benieuwd naar dit onderwerp? En wil je graag meepraten? Kom dan 24 mei van 15.30 uur tot 18.30 uur naar de Social Impact Factory in Utrecht! Kosten deelname: €90. Als je een betaald Starfish abonnement hebt betaal je niets voor het event.

Je kunt je eenvoudig inschrijven via onderstaand formulier. Je ontvangt dan direct de bevestiging in je mailbox. Verdere informatie volgt later. We hopen je te zien op 24 mei 2018!

Maria Sturm, Martine van der Steeg, Franka Bossers & Hans Steensma

Inschrijven

dit veld niet invullen s.v.p.