Academy

In onze Starfish Academy vind je informatie en inspiratie over onderwerpen die te maken hebben met organisatieontwikkeling. Je vindt alles terug in onze thema’s. De thema’s die voor jou klaarstaan hebben te maken met het organisatieontwikkelingstraject waar jij mee te maken hebt of waar je interesse in hebt.

Leren en ontwikkelen is een proces. Het duurt even en gaat stapje voor stapje. Alleen theorie doornemen is niet genoeg om nieuwe kennis toe te passen. Alleen een training volgen is niet genoeg voor het aanleren van nieuwe vaardigheden.

En met je team of gelijkgestemden sparren over verbeterpunten is niet genoeg om het daadwerkelijk structurele diepgaande verandering door te voeren. Wat wel werkt, is de combinatie van theorie, toepassing en zowel gezamenlijke als persoonlijke reflectie.

Daarom hebben wij de Starfish Academy ontwikkeld.

Om jou en je organisatie te ondersteunen in het leerproces. Hiermee hopen we organisatie ontwikkeling te stimuleren en begeleiding hierbij voor elke organisatie eenvoudig toegankelijk te maken. Want een organisatie is altijd in ontwikkeling.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen! Wij vullen onze academy maandelijks aan met nieuwe producten over besturing, leiderschap, teamontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling en strategie. Zodat je alle informatie die je nodig hebt in één tool bij de hand hebt.