Blijf elke maand op de hoogte van de managementtrends

Een jaar lang elke maand een handige samenvatting van de nieuwste en belangrijkste managementboeken voor de 21ste eeuw zo in jouw mailbox.

Boeken over anders organiseren, leiderschap, wendbaarheid en persoonlijke ontwikkeling.

Bestel het jaarabonnement

De wereld verandert snel. Als je relevant wilt blijven voor en in organisaties, dan is het belangrijk dat je blijft ontwikkelen.
Dat kan op allerlei manieren. Eentje daarvan is “boeken lezen”.
Zelf vinden we dat een fijne manier, maar we merken dat veel mensen weinig tijd en rust hebben om managementliteratuur tot zich te nemen.

Lukt het jou om bij te blijven met het lezen van inspirerende managementboeken op het gebied van organisatieontwikkeling?

Wij willen je graag inspireren en jouw persoonlijke ontwikkeling ondersteunen. Op een simpele manier:

Wij sturen je iedere maand één boeksamenvatting van een inspirerend managementboek over onderwerpen als anders organiseren, leiderschap, eigenaarschap, wendbaarheid en persoonlijke ontwikkeling naar je mailbox.

Alleen in februari niet voor €35,- maar voor €21,- (excl. btw) per jaar ontvang je van ons 12 boeksamenvattingen. En blijf je lekker bij!

Wil jij ook bijblijven?
Bestel dan het jaarabonnement boeksamenvattingen!

Wat vinden de lezers?

"Ik kijk echt uit naar de nieuwe samenvattingen. Het geeft mij een goed idee van de inhoud en op basis daarvan kan ik beslissen of ik het hele boek wil lezen. Door de duidelijke opbouw van de samenvatting krijg je direct een beeld van de inhoud van het boek. Als managementboek auteur zou ik willen dat er een samenvatting door Starfish21 van wordt gemaakt. "

- Annemarie

"Ik ben geen boekenlezer. Maar ik blijf wel graag bij met betrekking tot de hedendaagse trends. In 30-45 minuten lees ik een samenvatting van Starfish21. Echt ideaal."

- Maarten

"Ik heb mijn handen vol aan het leidinggeven aan mijn team. Ik maak lange dagen. Ik weet dat als ik bij blijf qua managementliteratuur ik mijn managementskills kan uitbreiden. En dat ik zelfs slimmer leiding kan gaan geven. De samenvattingen van Starfish21 stimuleren mijn persoonlijke groei, en daarmee de groei van mijn team. Echt heel fijn! En zo goedkoop!"

- Stefanie

Het jaar 2021 is het jaar van Starfish21.
Van de 21ste eeuw.
Het jaar van anders en vooruitgang.
Het jaar voor ontwikkeling en verandering.

Door de samenvattingen:

  • Blijf je op de hoogte van trends op het gebied van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.
  • Groeit je bewustzijn met betrekking tot je eigen patronen en patronen in je team die verdere groei van je team nu tegenhouden.
  • Ben je in staat jouw 21e eeuwse vaardigheden en die van je teamleden te vergroten, zoals eigenaarschap, assertiviteit en ondernemerschap.
  • Begrijp je wat je te doorbreken hebt of te doen hebt om het maximale uit je team te halen.

Blijf elke maand op de hoogte van de laatste management trends en innovaties. Wanneer jouw management skills verbeteren, profiteer jij, je team en het bedrijf daarvan.

Alleen in februari 2021 maken we deze kans nog mooier.
Namelijk kun je nu meedoen voor
€21,- in plaats van €35,- (excl. btw) per jaar.
Je ontvangt van ons 12 boeksamenvattingen. En blijf je lekker bij!