Steeds meer organisaties willen gaan werken met zelforganiserende principes. En dat is een goed idee! Het werken met zelforganiserende principes leidt tot meer snelheid in het nemen van beslissingen, meer betrokkenheid van medewerkers, meer gelijkheid in de organisatie, een groter verantwoordelijkheidsgevoel, meer inzicht in de organisatieprocessen en een grote mate van zelfontplooiing. Met natuurlijk als belangrijkste resultaat: meer tijd en meer oog voor de klant.

Maar niemand zegt dat de implementatie hiervan simpel is. Organisatiestructuren worden anders, leiderschap zal anders moeten worden vormgegeven, spelregels horen opgesteld te worden, het proces van beoordelen en belonen gaat op de schop en de ontwikkeling van vaardigheden bij medewerkers is cruciaal.

“Dus…..dan maar niet doen” horen we je denken…. Wij willen je echter graag aanmoedigen in plaats van ontmoedigen om aan de slag te gaan met zelforganiserende principes. Het is namelijk fantastisch. En als je eenmaal om bent, wil  en kan je nooit meer terug! Een beetje spannend is het natuurlijk wel, maar wij maken het behapbaar voor je. In vier heldere stappen.

Wij leggen je graag meer uit over de stappen in onze bijeenkomst op dinsdag 17 december van 14.30 uur tot 17.30 uur. De bijeenkomst vindt plaats bij de Social Impact Factory in Utrecht, Vredenburg 40.

Kosten: €75

We hopen je dan te zien!

dit veld niet invullen s.v.p.

Hartelijke groet,

 

Team Starfish21

Contactpersoon: Martine van der Steeg, martine@starfish21.nl, 06-28020113