Introductiebijeenkomst Freelance Cirkel

Wij willen graag dat steeds meer organisaties zich 21e eeuws gaan gedragen en een omgeving creëren waarin mensen werken vanuit heelheid, verbinding, eigenaarschap en verantwoordelijkheid. Om zo hun impact te vergroten. En wij willen dat doen door samen te werken met anderen, onze netwerkpartners, die ditzelfde gedachtengoed uitdragen om zo onze impact te vergroten en daarmee een steeds groter wordende olievlek te creëren. Omdat we geloven dat we samen verder komen dan wij alleen.

We willen dit bereiken door samen business te genereren, samen te ontwikkelen en te leren van en met elkaar. De Starfish21 Freelance cirkel bestaat uit zelfstandig opererende consultants, adviseurs en coaches, die genieten van de ruimte die ze hebben, maar ook graag onderdeel vormen van een team. De meeste opdrachten halen ze zelf binnen of samen met een collega. Onze netwerkpartners zijn ambitieus en bevlogen. Ze willen zelf verantwoordelijk zijn voor de tevredenheid van hun opdrachtgevers. En ze snappen eigenaarschap als geen ander. Onze netwerkpartners worden ondersteund door de eenvoud en kracht van Starfish21, daarbij niet gehinderd door de nadelen van een grote organisatie.

Het is onze intentie om in het vierde kwartaal van 2018 van start te gaan met deze Freelance cirkel. Graag nodigen we je uit voor onze informatiebijeenkomst over deze cirkel op vrijdag 7 september van 9.00 uur tot 11.00 uur in de Social Impact Factory in Utrecht, Vredenburg 40. We bespreken dan graag met je wat je van ons idee vindt en op welke manier het voor jou waardevol zou zijn om aan deze freelance cirkel deel te nemen. Stuur even een mailtje naar martine@starfish21.nl of franka@starfish21.nl om je daarvoor aan te melden.

Uitgebreidere informatie vind je hier!