Bewust Leiderschap is een vierdaags programma waarin jouw persoonlijke ontwikkeling op het gebied van leiderschap centraal staat. Je wordt je bewust van jouw onbewuste patronen en de impact die deze hebben op het ontwikkelen van eigenaarschap bij jezelf en bij de mensen om je heen. In een veilige setting met deelnemers uit verschillende organisaties ontdek je hoe je zelf meer eigenaarschap kunt nemen en hoe je eigenaarschap kunt creëren bij anderen. Een onmisbare stap in de ontwikkeling van jouw 21e eeuws leiderschap.

De noodzaak van het creëren van eigenaarschap

In deze tijd gaan ontwikkelingen zo snel, dat het van groot belang is dat je als organisatie wendbaar bent en snel en doelgericht inspeelt op de veranderende behoeften in de markt. Dit vraagt van jou en je collega’s dat je mag vertrouwen op je eigen kunnen en dat je mag handelen als dat nodig is. Dit is wat wij eigenaarschap noemen. Wat hebben we dan nodig om dit vertrouwen te ontwikkelen?

Jij als leidinggevende, facilitator of collega bent een belangrijke schakel in het ontwikkelen van eigenaarschap bij de ander. In dit programma leer jij precies die omgeving en die communicatie te bieden die nodig is om eigenaarschap te geven en te nemen.

 

Bewust leiderschap staat voor bewustwording

Dit programma zorgt ervoor dat je je bewust wordt van jouw eigen patronen. Geschat wordt dat zeker 80% van ons gedrag onbewust is. Maar met dit gedrag beïnvloed je wel de mensen om je heen. Het is dan ook onze zienswijze dat als jij je verder wil ontwikkelen in jouw leiderschap je je in de eerste plaats bewust moet worden van deze onbewuste patronen. Alleen op die manier heb je invloed op jouw impact op een ander en alleen dan kun je de ander werkelijk ondersteunen in het nemen van meer eigenaarschap. Het resultaat is een omgeving met mensen die het beste uit zichzelf halen en flexibel kunnen inspelen op de markt.

Meer informatie & Aanmelden