BEWUST LEIDINGGEVEN

 

Bewust leidinggeven is een vierdaags programma waarin je je bewust wordt van jouw impact als leidinggevende op het ontwikkelen van eigenaarschap in jouw team. In een veilige setting met leidinggevenden uit verschillende organisaties ontdek je op welke manier jouw patronen impact hebben op jouw team. Een onmisbare stap in jouw ontwikkeling tot leidinggevende van de 21e eeuw.

‘Before you are a leader, success is all about growing yourself.

When you become a leader, success is all about growing others.’

 

De noodzaak van het creëren van eigenaarschap in jouw team

In deze tijd gaan ontwikkelingen zo snel, dat het van groot belang is dat je als organisatie snel en doelgericht inspeelt op de veranderende behoeften in de markt. Dat vraagt van collega’s dat ze vertrouwen op hun eigen kunnen en inzichten en durven handelen als ze zien dat dat nodig is. Jij als leidinggevende bent een belangrijke schakel in het ofwel ontbreken ofwel aanwezig zijn van eigenaarschap in jouw team. Een bewust leidinggevende biedt precies die context die nodig is voor teamleden om eigenaarschap te nemen.

 

Bewust leiderschap staat voor bewustwording

Dit programma zorgt ervoor dat je je bewust wordt van jouw eigen patronen, van wat je teamleden nodig hebben om überhaupt eigenaarschap te kùnnen nemen en van jouw eigen impact op de groep. Met als resultaat een team dat het beste uit zichzelf kan halen en flexibel kan inspelen op de markt.

 

Voor leiders, leidinggevenden en projectmanagers

Dit programma is waardevol voor iedereen die leidinggeeft aan één of meerdere personen binnen een organisatie.

 

Waar en wanneer

Data:                     11-12 november 2019 en 9-10 december 2019

Locatie:                Landgoed Zonheuvel in Doorn.

 

Aanmelding

Meer informatie en aanmelden >