Uitnodiging

workshop
Werken met The Next Scan

Wij willen je graag uitnodigen voor een workshop Werken met The Next Scan waarin wij jullie graag kennis willen laten maken met ons super gave product: The Next Scan!

 

Herken je ook dat gevoel dat er iets moet veranderen in jouw organisatie of team en weet je niet waar je moet beginnen? Of zit je in een verandertraject maar vraag je je af of jullie de juiste dingen doen? Organisaties en teams zijn altijd in ontwikkeling. En dat is maar goed ook! De wereld om ons heen verandert voortdurend en ook binnen organisaties zijn wijzigingen aan de orde van de dag: verbeterde processen, nieuwe medewerkers, verschillende leiderschapsstijlen, nieuwe organisatiestructuur (bv. zelforganisatie), noem maar op. Organiseren op een 21e eeuwse manier vraagt van organisaties om zich simpel, flexibel en mensgericht in te richten. Best ingewikkeld af en toe om buiten- en binnenwereld goed op elkaar te blijven afstemmen, en daar ook echt de tijd voor te nemen. En daarom dachten wij: “Zullen wij jullie een handje helpen?”. Dus hebben wij een organisatiescan voor jullie ontwikkeld: The Next Scan.

The Next Scan is een organisatiescan die je met je organisatie of team kunt doen. De scan geeft aan waar je nu staat als organisatie of team met betrekking tot organisatie- of teamontwikkeling, waar je naartoe wil, en welke stappen daarvoor nodig zijn. De scan raakt vier gebieden van organisatieontwikkeling (cultuur, persoonlijke ontwikkeling, gedrag en inrichting). Deze vier gebieden worden vervolgens ingedeeld in vijf ontwikkelingsstadia, die gebaseerd zijn op het boek Reinventing Organizations van Frederic Laloux.

Wij hebben The Next Scan het afgelopen jaar met diverse organisaties en verschillende teams gespeeld. Organisaties bleken erg enthousiast over dit product. En daarom hebben wij de scan doorontwikkeld. Wij wilden The Next Scan makkelijker toegankelijk maken, zodat veel meer teams en organisaties ermee aan de slag kunnen. En daarom is The Next Scan nu te verkrijgen in een doos. Met een mooie handleiding, zodat je meteen zelf aan de slag kunt. Wij zijn heel trots op het mooie resultaat! Wij hebben er al een heel aantal verkocht. Inmiddels is de scan vertaald in het Engels en Frans!

Wij willen jou de kracht van The Next Scan laten ervaren. Wij willen je daarom uitnodigen om met een paar collega’s The Next Scan te komen spelen  van 14.30 uur tot 17.30 uur op donderdag 19 november 2020. Locatie: Social Impact Factory, Vredenburg 40, Utrecht. Wij vragen alleen een vergoeding voor de arrangementskosten: €50. Meer informatie over The Next Scan vind je hier.

Aanmelden

Wil jij kennismaken met The Next Scan? En ervaren wat het jouw team of organisatie zou kunnen brengen?

dit veld niet invullen s.v.p.

 

Hartelijke groet,

Team Starfish21