Organisatieontwikkeling: Starfish21 is er voor jou en je organisatie!

Wie kent of doet het niet: een heidag met je team of organisatie. Heidagen zijn zeer zeker waardevolle dagen als het gaat over team- en organisatieontwikkeling! Ze brengen mensen even tot stilstand om met elkaar te reflecteren, doelen te toetsen en vooruit te kijken. Maar wat daarna vaak gebeurt, is dat de waan van de dag terugkeert en dat alle mooie plannen en inzichten van die heidagen blijven liggen of maar ten dele opgepakt worden.

Herken je dat? Geen goed of fout. Wel jammer. Daarom zeggen wij bij Starfish21: maak team- en organisatieontwikkeling onderdeel van je ‘way of working’. Zorg dat het een structurele plek krijgt en dat het tussen alle operationele zaken door aan bod blijft komen. Zodat de trein in beweging blijft en jullie organisatieontwikkeling op koers blijft!

Wie zijn wij eigenlijk en waarom zeggen we dit?

Franka Bossers
Eigenaar Starfish21

Bel Franka: 06-24413135
Mail ons

Organisatieontwikkeling structureel op de agenda

Bij Starfish21 nemen we de rust en ruimte om te luisteren naar jouw vragen over team- en organisatieontwikkeling. We kijken bijvoorbeeld samen hoe jullie ervoor staan op het gebied van koersbepaling, effectief gedrag, afspraken/spelregels en inrichting en geven jullie aanknopingspunten hoe jullie nóg effectiever en succesvoller zouden kunnen zijn.

Wij zijn er om je alert te houden, een spiegel voor te houden en je te ondersteunen bij vraagstukken over leiderschap, structuur en eigenaarschap. We ondersteunen je door jullie team- en organisatieontwikkeling structureel op de agenda te zetten. Zodat jullie organisatie doorlopend kan groeien en ontwikkelen.

Kortom, wij zijn graag jullie partner bij jullie organisatieontwikkeling. Wij zijn er voor jou en je organisatie! Zodat jouw organisatie sneller beslissingen kan nemen en wendbaar en flexibel wordt, wat heel erg nodig is in de snel veranderende wereld om ons heen. En waardoor jullie een organisatie van de toekomst worden! Laten we gauw een keer gaan koffiedrinken.