Over ons

De Starfish-aanpak is er altijd op gericht om zoveel mogelijk zelf te doen. Wij geloven dat organiseren zo simpel mogelijk kan. Wij denken namelijk dat iedereen kan organiseren.

Daarom bij ons geen grote projectorganisatie of een lang consultancytraject, maar ondersteuning in de vorm van praktische tools en transparante programma’s. In ons aanbod komen veranderen, leren en technologisch slimme oplossingen samen.

Wij zien organisaties als levende systemen. Een levend systeem voelt veranderingen in zijn interne en externe omgeving aan. Een levend systeem kan aanpassen van binnenuit.

Wij zien een verschuiving optreden in de wereld die het noodzakelijk maakt dat organisaties anders gaan organiseren. Van controle en angst naar delen en vertrouwen. Van hiërarchie naar zelforganisatie. Van vast naar flexibel. Van star naar wendbaar. Van concurrentie naar samenwerking.

Organisaties zijn duurzaam in hun purpose (bestaansrecht), waarden en principes, maar flexibel in vorm en functie. Bij Starfish21 zien we organisaties als een levend geheel met een minimale structuur, en zelforganiserend op ieder niveau.

Daardoor kunnen organisaties flexibel, adaptief en doelgericht werken en kunnen heel wat overbodige zaken worden afgeschaft. Bij Starfish21 leggen we bevoegdheden en speelruimte bij iedere medewerker in de organisatie.

Wij helpen organisaties gezond te houden en ze te begeleiden in hun groei.

Team Starfish