header-bewust-leiderschap
Voor wie?

Leuk dat je interesse hebt in ons vierdaags programma Bewust Leiderschap! Dit programma is een co-creatie van drie organisaties die allen een heldere visie en missie hebben op het gebied van persoonlijk leiderschap, team- en organisatieontwikkeling: Starfish21, Dutch Leadership Academy en The Coaching Room. Het programma wordt gefaciliteerd door Franka Bossers en Bregje Meurkens.

Dit programma is bedoeld voor directeuren, ondernemers, managers, teamleiders en projectleiders die:

  • een omgeving willen creëren waarin mensen hun eigenaarschap, verantwoordelijkheid, persoonlijk leiderschap, zelflerend vermogen en commitment vergroten;
  • een succesvol, toekomstbestendig en wendbaar team en organisatie willen creëren;
  • hun leiderschap bewust willen inzetten;
  • effectief en inspirerend willen zijn;
  • hun sociale impact willen vergroten.

Als je persoonlijk herkent dat:

  • je zoekt naar manieren om eigenaarschap binnen je team en organisatie te creëren en te vergroten.
  • je zoekt naar handvatten om met jouw team en organisatie succesvol de steeds sneller veranderende markt het hoofd te kunnen bieden;
Inhoud

‘Before you are a leader, success is all about growing yourself.
When you become a leader, success is all about growing others.’

 

Zoek jij handvatten zodat jouw team en organisatie succesvol de steeds sneller veranderende markt het hoofd kan bieden? En vraag jij je af hoe je eigenaarschap creëert en vergroot? Je bent niet de enige. De 21e eeuw vraagt van organisaties dat ze wendbaar en flexibel zijn en snel kunnen inspelen op een steeds sneller veranderende omgeving. Van de mensen in deze organisaties vraagt het dat zij hun eigenaarschap en pro-activiteit vergroten en effectief blijven opereren in deze dynamische omgeving. En dat ze zich weten te verbinden met de rest van de teamleden en met de gemeenschappelijke doelen van de organisatie.

De leider van nu zorgt voor een veilige omgeving en faciliteert teamleden in wat zij nodig hebben om tot bloei te komen, optimaal te presteren en te ontwikkelen. Om vanuit vertrouwen en kracht hun unieke bijdrage aan de organisatie te kunnen leveren. Dat vraagt bewust leiderschap, waarin het creëren van eigenaarschap een centraal thema is. Als leider verbind je de kwaliteiten en ambities van individuele teamleden met de hogere doelen en activiteiten van de organisatie. Je ondersteunt je teamleden om zich bewust te worden van hun kwaliteiten en talenten en het ontwikkelpotentieel dat ze hebben. Het resultaat is een team dat vanuit verbondenheid op een betrokken manier en in vertrouwen met elkaar samenwerkt.

Het programma Bewust Leiderschap ondersteunt jou als leider om deze cruciale leiderschapstaak succesvol te vervullen. Zo maak je o.a. kennis met het huis van eigenaarschap, een simpel en krachtig model dat inzicht geeft in de randvoorwaarden voor eigenaarschap. Je wordt je daarmee bewust van je eigen gedrag en de invloed daarvan op jouw team en organisatie.

In dit programma ontwikkel je je tot een effectief en inspirerend leider door te doen en te ervaren. Je leert een omgeving te creëren waarin mensen hun eigenaarschap, verantwoordelijkheid, persoonlijk leiderschap, zelflerend vermogen en commitment vergroten. Dit resulteert in medewerkers die intrinsiek gemotiveerd zijn, bevlogen hun werk doen, betrokken zijn bij de organisatie en zich flexibel opstellen naar klant, collega en werkgever. Zo kunnen jullie je samen ontwikkelen tot een succesvol, toekomstbestendig, wendbaar en gewaardeerd team en organisatie.

Data & Locatie

Het programma bestaat uit 4 dagen. Het vindt plaats op Landgoed Zonheuvel, een prachtige, rustige en inspirerende omgeving in Doorn. De data van het eerstvolgende programma zijn:

  • Maandag 11 maart en dinsdag 12 maart 2019
  • Maandag 8 april en dinsdag 9 april 2019
Kosten & Informatie

KOSTEN
De kosten voor dit 4 daagse programma bedragen € 2695 excl. btw.

INFORMATIE
Wil je meer weten, bel of mail dan met Franka Bossers (06-24413135, franka@starfish21.nl) of Bregje Meurkens (06-15004550, bregje@thecoachingroom.nl).

Inschrijven

dit veld niet invullen s.v.p.