headerbewustleidinggeven
Voor wie?

Leuk dat je interesse hebt in ons vierdaags programma Bewust Leidinggeven! Dit programma is een co-creatie van drie organisaties die allen een heldere visie en missie hebben op het gebied van persoonlijk leiderschap, team- en organisatieontwikkeling: Starfish21, Zelfbewust Academy en The Coaching Room. Het programma wordt gefaciliteerd door Franka Bossers en Bregje Meurkens.

Dit programma is bedoeld voor directeuren, ondernemers, managers, teamleiders en projectleiders die:

 • een omgeving willen creëren waarin mensen hun eigenaarschap, verantwoordelijkheid, persoonlijk leiderschap, zelflerend vermogen en commitment vergroten;
 • een succesvol, toekomstbestendig en wendbaar team en organisatie willen creëren;
 • hun leiderschap bewust willen inzetten;
 • effectief en inspirerend willen zijn;
 • hun sociale impact willen vergroten.

Als je persoonlijk herkent dat:

 • je zoekt naar manieren om eigenaarschap binnen je team en organisatie te creëren en te vergroten.
 • je zoekt naar handvatten om met jouw team en organisatie succesvol de steeds sneller veranderende markt het hoofd te kunnen bieden;
Inhoud

‘Before you are a leader, success is all about growing yourself.
When you become a leader, success is all about growing others.’

Bewust leidinggeven is een vierdaags programma waarin je je bewust wordt van jouw impact als leidinggevende op het ontwikkelen van eigenaarschap in jouw team. In een veilige setting met leidinggevenden uit verschillende organisaties ontdek je op welke manier jouw patronen impact hebben op jouw team. Een onmisbare stap in jouw ontwikkeling tot leidinggevende van de 21e eeuw.

Two women analyzing documents at office

De noodzaak van het creëren van eigenaarschap in jouw team

In deze tijd gaan ontwikkelingen zo snel, dat het van groot belang is dat je als organisatie snel en doelgericht inspeelt op de veranderende behoeften in de markt. Dat vraagt van collega’s dat ze vertrouwen op hun eigen kunnen en inzichten en durven handelen als ze zien dat dat nodig is. Jij als leidinggevende bent een belangrijke schakel in het ofwel ontbreken ofwel aanwezig zijn van eigenaarschap in jouw team. Een bewust leidinggevende biedt precies die context die nodig is voor teamleden om eigenaarschap te nemen.

 

Bewust leiderschap staat voor bewustwording

Dit programma zorgt ervoor dat je je bewust wordt van jouw eigen patronen, van wat je teamleden nodig hebben om überhaupt eigenaarschap te kùnnen nemen en van jouw eigen impact op de groep. Met als resultaat een team dat het beste uit zichzelf kan halen en flexibel kan inspelen op de markt.

Data & Locatie

Het programma bestaat uit 4 dagen. Het vindt plaats op Landgoed Zonheuvel, een prachtige, rustige en inspirerende omgeving in Doorn. De data van het eerstvolgende programma zijn:

 • Maandag 11 november en dinsdag 12 november 2019
 • Maandag 9 december en dinsdag 10 december 2019

 

De data voor 2020 zijn:

 • Maandag 9 maart en dinsdag 10 maart 2020
 • Maandag 6 april en dinsdag 7 april 2020
Kosten & Informatie

KOSTEN
De kosten voor dit 4 daagse programma bedragen € 2695 excl. btw.

INFORMATIE
Wil je meer weten, bel of mail dan met Franka Bossers (06-24413135, franka@starfish21.nl) of Bregje Meurkens (06-15004550, bregje@thecoachingroom.nl).

Ervaringen
 • “Voor mij voelde het programma als een onderhoudsbeurt aan het ik-systeem. Wat zijn je motieven, wat drijft je? En luister je wel genoeg naar jezelf? Het voelde als een periodieke APK. Even weer je bewust zijn van de impact van je eigen handelen op anderen in je omgeving. Dat voelt als waardevol. Uiteraard in een veilige omgeving, gefaciliteerd door twee facilitators, die beschikken over de juiste kennis en ervaring om een groep te begeleiden.”

  Gijs Stigter
  Gijs Stigter Managing director - Dutch Boosting Group
 • “Wat mij betreft één van de meest waardevolle programma’s die ik in meer dan 40 jaar werkend leven heb mogen volgen!”

  Peter Sliedrecht
  Peter Sliedrecht Teamleider Dialyse - Groene Hart Ziekenhuis Gouda
 • “Ik heb het programma als heel waardevol ervaren, zowel in de zorgvuldige opbouw van het programma als in de rijke inhoud.”

  Misha Uytenbogaardt
  Misha Uytenbogaardt Owner - De Linde Ontwikkeling
 • “Ik vond het enorm waardevol dat mijn ontwikkeling centraal stond en dat eigenlijk alle oefeningen dienden om jezelf een spiegel voor te houden.”

  Klaas Gommers
  Klaas Gommers
 • “Ik heb geleerd mijn eigen patronen te herkennen en ben nu (soms) in staat om die te doorbreken en meer eigenaarschap te nemen. Dat voelt erg goed!”

  Johan Blankestijn Consultant - Dutch Boosting Groep
 • "Het programma zet je aan tot denken over (en praten over) rollen, onbewuste patronen en de wisselwerking met collega's. Het is een ervaring voor het leven, met impact op werk- en privégebied."

  Jessie Post Projectleider - VNG International
Inschrijven

dit veld niet invullen s.v.p.