Wij ondersteunen CEO’s, directeuren, MT’s, managers, HR en organisatieadviseurs in hun ontwikkeling of die van hun klanten naar de organisatie van de toekomst. 

Wij maken teams en organisaties Fit for the future
Het resultaat is Great for business
Het effect is Life-changing for people

E-book Pijnmanagement in 5 stappen

Download het e-book
Pijnmanagement
in 5 stappen

Wij zijn er voor iedereen die anders wil organiseren. Wij begeleiden jou op jouw reis naar de organisatie van de toekomst. Gericht op zelforganiserende principes. Purpose. Heldere rollen en verantwoordelijkheden. Eigenaarschap. Bewust leiderschap. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vooral contact met ons op! Meteen inspiratie op doen? Kijk hieronder!

fotohelespel

The Next Scan ©

The Next Scan is een scan, ontwikkeld door Starfish21, die je met je team (of een deel van je team) of organisatie kunt doen. De scan geeft aan waar je nu staat als organisatie met betrekking tot organisatieontwikkeling, waar je naartoe wil en welke stappen daarvoor nodig zijn.

Agenda

Wij verzorgen regelmatig events rondom thema’s die te maken hebben met 21e eeuws organiseren. Bekijk hier onze planning voor de komende tijd. We hopen je daar te zien!

Aan de slag!

Starfish Academy

Ben jij op zoek naar informatie en inspiratie over onderwerpen die te maken hebben met organisatieontwikkeling en 21e eeuws organiseren? Je vindt veel verschillende thema’s in onze Starfish Academy. Je kan eenvoudig zelf een account aanmaken. Wij koppelen dan de thema’s aan jou die bij jou passen.

Anderen weten het beter:

 • "Starfish21: de katalysator die je nodig hebt bij de ontwikkeling naar een cyane organisatie."

  Gijs Stigter
  Gijs Stigter Dutch Boosting Groep
 • "21e eeuw organiseren betekent verantwoordelijkheid nemen, maar vooral ook verantwoordelijkheid geven en loslaten. Dat laatste is niet gemakkelijk, dus de begeleiding van een veranderexpert zoals Starfish21 is erg welkom en noodzakelijk. Starfish21 heeft niet alleen veel vaardigheden en ervaring op het gebied van veranderen, maar is ook doelgericht en een meester om de juiste timing toe te passen, wat essentieel is bij veranderprocessen. Het resultaat bij ons is verbluffend."

  Ralph Vis
  Ralph Vis Abel Talent
 • "The Next Scan laat je op een speelse manier ontdekken hoe je collega’s en jij nú denken over de organisatie en hoe ‘we’ het in de toekomst zouden willen zien. Na een paar vragen over en weer zaten we al snel op één lijn en kregen we inzicht in onze ontwikkelpunten."

  Brenda Omgevingsdienst IJmond
 • "The Next Scan: Uit ervaring: aanrader! We hebben in augustus deze scan gedaan van onze afdeling en zijn bewust de volgende stappen samen aan het maken. Elkaar scherp houden, elkaars talenten gebruiken, helderheid waar de waarde zit waar we het voor doen en elkaars capaciteiten in de organisatie voor het doel inzetten. Jaarlijks herhalen: een compacte vorm die werkelijk gesprekken heeft doen ontstaan die we eerder niet voerden maar onder het tapijt bleven. Dynamiek, energie en helderheid gaat stromen. Eh, ben ik iets vergeten?"

  Rinske Kadaster
 • "The Next scan: mooi om samen te bepalen wat het gezamenlijke doel is en of iedereen hier hetzelfde onder verstaat. Vanuit daar kan je stappen maken naar de gewenste situatie. De tijd nemen om naar elkaar te luisteren en door te vragen, om zo samen duidelijk te kunnen bepalen waar je staat."

  Saskia van der Meij
  Saskia van der Meij Omgevingsdienst IJmond
 • "Dag Martine, Ik woon ver weg in een afgelegen ecodorp in de VS, daar wordt het iets moeilijker om de doos even langs te brengen. Ik leef ook een relatief simpel leven, doe geen consulting en geen samenwerkingen; daar vrees ik dat ik niet veel voor jou zal betekenen. Maar ik wil je toch heel sterk bedanken voor het aanbod, je zeggen dat het me raakt dat jullie op basis van mijn boek een tool hebben ontwikkeld, en ik wens jullie veel succes om mensen en organisatie met The Next Scan te helpen! Met een grote hug, zoals mensen dat hier doen, Frederic"

  Frederic Laloux
  Frederic Laloux
 • “We hebben gewerkt met een heel helder coachingsmodel, krachtig in zijn eenvoud en direct toe te passen.”

  Marcel Krikke
  Marcel Krikke Directeur/adviseur/ondernemer/ phbm
 • “Door mezelf beter te leren kennen, kan ik anderen nu ook beter ondersteunen.”

  Gerben
  Gerben Marketing Manager
 • “Ik ben me bewust geworden van mijn eigen zijn en de invloed die dat heeft op anderen. En heb door te ervaren en te doen geleerd dat zodanig in te zetten dat de ander het beste uit zichzelf kan halen.”

  Janneke Went
  Janneke Went Financieel manager
 • “Prikkelend, enthousiasmerend en inspirerend. Ik ben er direct mee aan de slag gegaan en blijf het dagelijks toepassen.”

  Werner Campman
  Werner Campman Coach / Directeur
 • “Eenvoudig en doeltreffend. Het was veel praktisch oefenen waardoor ik het meteen in praktijk kon brengen.”

  Saya Sprafke
  Saya Sprafke Saya Coaching Training & Advies
 • “Ik ben meer het belang van stilte gaan begrijpen. En door alle kaders die aangereikt zijn, kan ik anderen bij allerlei verschillende hulpvragen nu beter ondersteunen.”

  Claudia Robert
  Claudia Robert Lifecoach, SENSE Lifecoaching & Healing
 • “The next scan: beautiful to determine together what the common purpose is and whether everyone perceives this the same way. Focussing on that purpose makes it possible to take steps  towards the desired situation. It is great to take time to listen to each other and to deepen someone's thoughts in order to get clear on where you currently are as a team.”

  Saskia van der Meij
  Saskia van der Meij Omgevingsdienst IJmond
 • “The Next Scan: In August we have done this scan with our department and since then we actively take steps together. We keep each other focussed, we use each others talents, and we have clarity about our added value. Our capacities are being put together to work towards our main goal. We would like to repeat the game annually. It has created conversations that had not come up before. We really 'put the fish on the table' right now! The dynamics, energy and clarity starts to flow. Did I forget something?”

  Rinske Hofman
 • “The Next Scan: It deliberately makes you reflect on a great amount of cases within your organization, and the game helps you to do so by a set of simple questions. Within an hour you will have a vision of your own organization.”

  Adaptum
 • “Voor mij voelde het programma als een onderhoudsbeurt aan het ik-systeem. Wat zijn je motieven, wat drijft je? En luister je wel genoeg naar jezelf? Het voelde als een periodieke APK. Even weer je bewust zijn van de impact van je eigen handelen op anderen in je omgeving. Dat voelt als waardevol. Uiteraard in een veilige omgeving, gefaciliteerd door twee facilitators, die beschikken over de juiste kennis en ervaring om een groep te begeleiden.”

  Gijs Stigter
  Gijs Stigter Managing director - Dutch Boosting Group
 • “Wat mij betreft één van de meest waardevolle programma’s die ik in meer dan 40 jaar werkend leven heb mogen volgen!”

  Peter Sliedrecht
  Peter Sliedrecht Teamleider Dialyse - Groene Hart Ziekenhuis Gouda
 • “Ik heb het programma als heel waardevol ervaren, zowel in de zorgvuldige opbouw van het programma als in de rijke inhoud.”

  Misha Uytenbogaardt
  Misha Uytenbogaardt Owner - De Linde Ontwikkeling
 • “Ik vond het enorm waardevol dat mijn ontwikkeling centraal stond en dat eigenlijk alle oefeningen dienden om jezelf een spiegel voor te houden.”

  Klaas Gommers
  Klaas Gommers
 • “Ik heb geleerd mijn eigen patronen te herkennen en ben nu (soms) in staat om die te doorbreken en meer eigenaarschap te nemen. Dat voelt erg goed!”

  Johan Blankestijn Consultant - Dutch Boosting Groep
 • "Het programma zet je aan tot denken over (en praten over) rollen, onbewuste patronen en de wisselwerking met collega's. Het is een ervaring voor het leven, met impact op werk- en privégebied."

  Jessie Post Projectleider - VNG International
 • “Dit programma was een traktatie. Niet altijd makkelijk, wel altijd waardevol.” 

  Arne Musch
  Arne Musch Unit manager - VNG International
 • “In vier dagen tijd hebben twee prachtige mensen mij bewuster gemaakt van wat ik vooral daar moet laten waar het hoort en dat ik niet overal de verantwoordelijkheid in hoef te nemen. Het is een bevrijding die ik iedereen gun.”

  Nicole Burgersdijk
  Nicole Burgersdijk Time 4 Coaching
 • “Ik dacht dat je eigenaarschap niet persé kan leren en zeker niet iemand anders kan aanleren. Maar de omstandigheden waarin het ‘als vanzelf’ ontstaat, kun je wel ervaren. En dat is precies wat ik in de vier dagen begeleid door Bregje en Franka heb gedaan. De plekken waar ik met anderen werk, leer, en dus gezamenlijk fundament heb, zijn er in sfeer én nut, met sprongen op vooruit gegaan.”

  Josje Adviseur, Lead Link Zorgorganisatie
 • “Het was zeer nuttig, zeer prettig en heel waardevol. Ik ben nog meer de oorzaak bij mijzelf aan het zoeken en stel daadwerkelijk de vraag waar mensen gelukkig van worden en ondersteun ze om dat te bereiken.”

 • "Wat mooi dat jullie de kanalen voor ons open zetten, echt een cyane organisatie. Leuk om te ervaren dat jullie ook echt uitdragen wat jullie zeggen te doen!"

  Monique Boekhoorn
  Monique Boekhoorn Hogeschool Arnhem Nijmegen
 • "Eind 2019 zijn wij begonnen onze organisatie opnieuw vorm te geven. Wij waren en zijn er van overtuigd dat de 21e eeuw vraagt om organisaties die anders ingericht zijn dan we jarenlang gewend waren. Om dit proces te ondersteunen hebben wij Starfish21 ingehuurd. Zij begeleiden ons geweldig in dit proces en geven ons de inspiratie die we keihard nodig hebben. Als er ooit een tijd is geweest waarin de waarde van de organisatie van de 21e eeuw tot zijn recht kwam, is het wel in deze Corona tijd! De manager die wil aansturen, instrueren en controleren heeft het zwaar nu iedereen op afstand thuiswerkt. De koersbepaler die zijn organisatie met zelforganiserende teams heeft ingericht en vertrouwt op het eigenaarschap van zijn mensen, kan rustig toekijken hoe zijn medewerkers zelfstandig en autonoom blijven doorgaan met hun werk en de organisatie ook nu geweldig draaiend houden."

  Bernard van Raaij
  Bernard van Raaij Q-ray

Onze klanten

Blijf op de hoogte

dit veld niet invullen s.v.p.