Starfish21 acties!

Relatiegeschenken voor thuiswerkers

Fitte medewerkers die vanuit thuis verbonden blijven met hun team en organisatie? Het kan! Maar het gaat niet vanzelf. Zorgen voor jezelf en zorgen voor elkaar wordt met de week belangrijker nu het thuiswerken nog wel even zal voortduren. Hier ligt een belangrijke rol voor werkgevers: zorgen voor hun medewerkers. Starfish21 heeft, in samenwerking met Complementair Premiums & Gifts, een drietal producten ontwikkeld waarmee een werkgever persoonlijke aandacht kan geven aan zijn medewerkers. Producten die de medewerker uitnodigen om voor zichzelf te zorgen. Met al onze kennis en ervaring willen wij graag vanuit deze twee organisaties in deze bijzondere tijd bijdragen aan het welzijn van medewerkers en hun organisaties. En daarom deze producten voor een aantrekkelijke prijs aanbieden.

 

Een coachgesprek (half uur) in combinatie met een kamerplant (€75)

Een fijne thuiswerkplek is belangrijk en een stukje groen kan daaraan bijdragen. En in het coachgesprek staat jouw medewerker even helemaal centraal. Het gesprek ondersteunt je medewerker in het managen van zichzelf.  Er wordt stilgestaan bij hoe het echt gaat, waar iemand tegenaan loopt en wat deze persoon nodig heeft om fit en verbonden te blijven. De medewerker krijgt concrete handvatten aangeboden, tijdens het gesprek en ook in een aantal e-mails voor en na het coachgesprek.

Een coachgesprek (half uur) in combinatie met een indoor hoover ball (€65)

Als mensen veel thuiswerken, is tussendoor even off line gaan heel belangrijk. Deze indoor hoover voetbal daagt je werknemer uit om even lekker in beweging te komen en in huis een balletje te trappen. Lekker laagdrempelig! En in het coachgesprek staat jouw medewerker even helemaal centraal. Het gesprek ondersteunt je medewerker in het managen van zichzelf.  Er wordt stilgestaan bij hoe het echt gaat, waar iemand tegenaan loopt en wat deze persoon nodig heeft om fit en verbonden te blijven. De medewerker krijgt concrete handvatten aangeboden, tijdens het gesprek en ook in een aantal e-mails voor en na het coachgesprek.

Een coachgesprek (half uur) in combinatie met een afsluitbare waterfles met infuser (€65)

Van call naar call en tussendoor niet naar de koffiehoek. Dat is nou eenmaal het nadeel van thuiswerken. Je werknemer kan deze afsluitbare waterfles met infuser naast zich op zijn bureau zetten en zo zorgen dat hij geen droge keel krijgt van al dat praten. En in het coachgesprek staat jouw medewerker even helemaal centraal. Het gesprek ondersteunt je medewerker in het managen van zichzelf.  Er wordt stilgestaan bij hoe het echt gaat, waar iemand tegenaan loopt en wat deze persoon nodig heeft om fit en verbonden te blijven. De medewerker krijgt concrete handvatten aangeboden, tijdens het gesprek en ook in een aantal e-mails voor en na het coachgesprek.

U waardeert uw medewerkers. Wat is er dan leuker om dit te laten merken door hen iets te geven?! Met één van deze producten zorg je voor elkaar èn kunnen medewerkers nog beter voor zichzelf zorgen!

Power workshop ‘Werken met de Next Scan’

Een power workshop van anderhalf uur voor jou en je collega’s om kennis te maken met The Next Scan en te ontdekken wat de scan voor jouw team en/of organisatie kan betekenen. Klik hier voor meer informatie en een impressie van The Next Scan.

Meld je aan via het onderstaande formulier:

Een gratis coachtraject “Duurzame inzetbaarheid”

Dit coachtraject gericht op duurzame inzetbaarheid is gratis voor mensen die minimaal 12 uur per week werken en 45 jaar of ouder zijn. Klik hier voor meer informatie over dit coachtraject.

Meld je aan via het onderstaande formulier:

Korting op individueel coachgesprek

Je krijgt een korting van €75 op een coachgesprek van 1 uur met één van ons waarin je aan de slag gaat met een eigen coachvraag (normale kosten €150).

Meld je aan via het onderstaande formulier:

Korting op ons event ‘Op weg naar zelforganisatie’

Je krijgt een korting van €50 op ons event ‘Op weg naar zelforganisatie’ (normale kosten €95). Klik hier voor meer informatie en aanmelding. De kortingscode die je kunt invullen is “zelforganisatie” en is alleen voor jou geldig.