Starfish21: inspiratie voor de op de toekomstgerichte organisatie

Er is alweer een maand voorbij in het nieuwe jaar. Het jaar waarin we rekenen op een vaccin. Het jaar waarin we hopen op meer nabijheid. Op weer naar kantoor mogen. Op restaurants die gewoon open zijn. Op feestjes met grote groepen mensen. Op reizen met vrienden of familie. En op winstgevende organisaties, waarin mensen hun vak weer volledig kunnen uitoefenen zoals zij dat het liefst willen.

Wij hopen bij Starfish21 ook op een prachtig jaar. Wij geloven in toekomstgerichte organisaties die wendbaar zijn, resultaatgericht, transparant in communicatie en afstemming, waarin iedereen eigenaarschap neemt en krijgt.

Deze eigenschappen zijn tijdens de Corona crisis maar wat belangrijk gebleken. Opeens moesten we allemaal massaal thuis werken. We moesten de manier waarop wij het altijd deden aanpassen naar iets nieuws, iets wat we nooit eerder hadden gedaan. Iets wat we misschien wel helemaal niet wilden. Alle bedrijven willen resultaat, maar nu was dat moeilijk te bepalen. Want als je niet bij elkaar bent hoe stuur je dan op resultaat? Hoe houd je dat resultaat in de gaten? We moesten extra opletten in onze communicatie. Anders communiceren en erop vertrouwen dat iedereen zijn best doet voor het bedrijf.

Bij Starfish21 zijn wij expert in het realiseren van structurele gedragsverandering in organisaties. Gedragsverandering die nodig is om als organisatie in de toekomst relevant te blijven. Helaas zal deze crisis voorlopig niet de laatste zijn en ook nog wel even duren. Wij helpen organisaties door samen met directies en medewerkers structuren te creëren die het gewenste gedrag stimuleren. Want uiteindelijk gaat het functioneren van organisaties alleen maar om gedrag. Wij staan klaar voor managers, HR-adviseurs en organisatieadviseurs met onze kennis van 21e eeuws organiseren om een toekomstgerichte organisatie te realiseren.

Het is het jaar 2021. Wij zijn Starfish21. Het cijfer “21” in de naam Starfish21 staat voor “21e eeuw”.  Eenentwintig is een soort van “ons” getal. En daar gaan jullie dit jaar enorm van profiteren.Tijdens de Coronamaanden hebben we nagedacht over hoe we onze klanten nóg beter kunnen ondersteunen, op een simpele en impactvolle manier. Zodat de reis naar een toekomstgerichte organisatie steeds makkelijker en toegankelijker wordt.

Wij willen graag van ons jaar ook jullie jaar maken. Dit jaar profiteren jullie van onze vele online mogelijkheden om jullie te inspireren, motiveren en enthousiasmeren. Door maandelijks gave, korte, boeiende, webinars, e-books, podcasts, samenvattingen en (jaar)programma’s aan jullie aan te bieden.

Bouwen aan de organisatie van de toekomst begint bij jezelf. Het is geen kwestie van óf je mee gaat doen of niet, maar wannéer. Want met traditionele organisatiestructuren en ouderwetse managementstijlen kom je er niet meer. Daarvoor verandert alles in de 21e eeuw te snel. Verander je mee?

Kan je alvast wat aanmoediging gebruiken? Laat je maandelijks inspireren door onze boeksamenvattingen! Tot 21-2-2021 slechts voor €21!! Daarna €35. Nieuwsgierig? Lees hier meer!

 

Je hoort snel weer van ons!

 

Martine van der Steeg

Starfish21