Starfish21 bestaat 3 jaar!

De tijd is omgevlogen. Starfish21 bestaat alweer drie jaar! In oktober 2016 zijn Maria Sturm en Martine van der Steeg Starfish21 gestart vanuit de overtuiging dat organisaties geholpen zouden zijn als ze simpeler, flexibeler en met meer menselijke maat zouden organiseren. De vraag van organisaties om te ontwikkelen op deze thema’s bleek énorm.

Begin 2018 heeft Maria het stokje overgegeven aan Franka Bossers. Wij, Martine en Franka, inspireren en begeleiden samen met een aantal netwerkpartners met veel plezier organisaties naar meer “21e eeuwse organisaties”: luisterend naar hun bestaansrecht, zelforganiserend vanuit vertrouwen en eigenaarschap en met medewerkers die volledig zichzelf mogen zijn.

Wij willen ons driejarig bestaan graag met je vieren! Want mede dankzij jou en je interesse in Starfish21 hebben we kunnen groeien tot wat we nu zijn. Dus… tijd voor een feestje! We hebben vier cadeaus voor jou om uit te kiezen:

Power workshop ‘Werken met de Next Scan’

Een power workshop van anderhalf uur voor jou en je collega’s om kennis te maken met The Next Scan en te ontdekken wat de scan voor jouw team en/of organisatie kan betekenen. Klik hier voor meer informatie en een impressie van The Next Scan.

Meld je aan via het onderstaande formulier:

Een gratis coachtraject “Duurzame inzetbaarheid”

Dit coachtraject gericht op duurzame inzetbaarheid is gratis voor mensen die minimaal 12 uur per week werken en 45 jaar of ouder zijn. Klik hier voor meer informatie over dit coachtraject.

Meld je aan via het onderstaande formulier:

Korting op individueel coachgesprek

Je krijgt een korting van €75 op een coachgesprek van 1 uur met één van ons waarin je aan de slag gaat met een eigen coachvraag (normale kosten €150).

Meld je aan via het onderstaande formulier:

Korting op ons event ‘Op weg naar zelforganisatie’

Je krijgt een korting van €50 op ons event ‘Op weg naar zelforganisatie’ (normale kosten €95). Klik hier voor meer informatie en aanmelding. De kortingscode die je kunt invullen is “zelforganisatie” en is alleen voor jou geldig.