Gwendel KustersAssociate partner

Als hybride professional, deels werkzaam bij de Rijksoverheid én als zelfstandige, belichaamt Gwendel het nieuwe werken. Na haar studie Europees en Internationaal Recht was Gwendel 10 jaar lang werkzaam in leidinggevende rollen bij de Rijksoverheid. Sinds 2018 is zij haar eigen bedrijf begonnen om haar kennis en ervaring op het gebied van organisatie ontwikkeling in de 21e eeuw breder te kunnen delen.

 

Door te werken op alle niveau’s – van de Verenigde Naties in New York en de Europese Raad in Brussel enerzijds en uitvoeringsorganisaties en stichtingen anderzijds  – heeft zij een integrale holistische blik ontwikkeld op maatschappelijke dienstverlening en organisatie ontwikkeling. Haar juridische achtergrond geeft een stevige basis voor de zakelijke kant van veranderen.

 

Vanuit haar eigen leidinggevende ervaring weet zij als geen ander voor welke uitdagingen leidinggevenden van grote organisaties staan. Het leiden van veranderprocessen vraagt veel van leiders en hun organisaties, zowel mentaal, energetisch, fysiek, spiritueel als emotioneel. Gwendel werkt vanuit systemische en energetische principes samen met leidinggevenden en bestuurders waardoor er ritme en balans komt in de organisaties zodat continue veranderen en wendbaarheid gerealiseerd wordt. Dit ‘hoe’ deelt ze nu graag als jouw ‘Partner in Positive Change’.  Zie ook haar eigen website www.gwendelkusters.nl