Hanneke van der HeijdenAssociate partner

Hanneke is geboren en getogen in het rationalisme. In haar studie is ze bezig geweest met het gebruik van abstracte wiskundige middelen voor het oplossen van concrete problemen binnen organisaties. Haar sterke punten heeft zij tijdens haar carrière in de financiële sector verder ontwikkeld: toekomstgericht, verbonden, strategisch, leergierig en analytisch. Dat is altijd samen gegaan met haar behoefte om behulpzaam te zijn en gedreven.

In 2018 kwam zij sterk in verbinding met haar innerlijke leiding, krachtige intuïtie en het onbewuste. Resultaat is dat zij met hart, ziel en geest heeft gekozen om haar talenten en gaven in te zetten voor bedrijven. De NEI methode past perfect in dit plaatje. Het is effectief, snel, simpel en goedkoop.NEI is een afkorting voor Neuro Emotionele Integratie. Het is een methode om blokkades in organisaties, teams of individuen op een vriendelijke manier definitief op te lossen.

Hanneke achterhaalt de werkelijke oorzaak achter een bedrijfsprobleem, ruimt het op en creëert het nieuwe (gewenste). Zijn er bedrijfsproblemen zoals een team dat niet draait, omzet dat achter blijft, een product dat niet loopt, een cultuur dat niet prettig is, een fusie dat niet afgerond wordt of een ander issue? Dan kan er al na één consult heel veel beweging komen! Meer informatie over Hanneke, haar werkwijze en Vitality Business vind je op www.vitalitybusiness.nl

 

Gwendel Kusters