Petra JungblutFreelancer Starfish21

Na haar studie bedrijfskunde en 10 jaar werkzaam in het bedrijfsleven als onder andere leidinggevende is Petra sinds 2008 als zelfstandig ondernemer werkzaam. Naast haar studie lichaamsgericht trainen en coachen en scholing in het systemische werk gebruikt ze haar eigen brede levenservaring in het werken als procesbegeleider, coach, management consultant en begeleider van organisatie-opstellingen.

Vanuit haar intuïtie, haar zijn, haar heldere waarnemingen, empathische vermogen en zichzelf als voelend instrument is ze in staat om in continue afstemming en verbinding met de ander te creëren.

Ze houdt ervan om nieuw bewustzijn in organisaties en bij mensen te brengen en in samenwerking met anderen dat ook echt te laten landen zodat er vanuit flow gewerkt en geleefd kan worden. Dit doet ze zowel buiten in de natuur als binnen, afhankelijk van wat de situatie vraagt en het meest inspirerend en nuttig is voor dat moment.

Wat anderen over haar zeggen is dat ze naast haar helderheid en oordeelloos kunnen waarnemen, feilloos voelt waar het wel en niet stroomt. Waar de ander wel of niet vanuit heelheid zijn of haar inbreng doet. Ze nodigt continu uit om vanuit heelheid met elkaar te werken en blokkades te laten smelten.

Uitgaande van het zelfhelende vermogen, de kracht van het lichaam en het feit dat alles en een ieder van nature heel is, volgt ze dat wat zich ontvouwt en daar waar er energie borrelt en zichtbaar en voelbaar is, zodat de natuurlijke stroming (weer) gevolgd kan worden.

Al tijdens haar studie bedrijfskunde kwam ze erachter dat organisaties meer 21e eeuws ingericht en geleid kunnen worden zodat het omgevingen worden waar alles en iedereen tot zijn of haar recht komt. Jaren later en vele ervaringen rijker is ze dit gaan toepassen, begrijpen en werkt ze nu vanuit 21e eeuws principes met mens, teams en organisaties.

organisatieontwikkelingAssociate partner Mathilde Maas Kuper