Rinske HofmanNetwerkpartner

Rinske Hofman  adviseert en coacht mensen die helderheid willen brengen in hun werk, in projecten en te nemen beslissingen op zakelijk en persoonlijk vlak. Ze begeleidt het liefst individuen en organisaties die de intentie hebben om te willen blijven groeien.

 

Waar ze in gelooft
Ze gelooft dat iedereen de kracht en de vaardigheden heeft om dát te doen wat hij te doen heeft in het leven, maar er soms even niet meer bij kan. Ze helpt je daar weer bij te kunnen zodat je voor jezelf scherp krijgt waar je toevoegende waarde zit en je weet wat je te doen hebt in het leven. Zo kun je keuzes maken die passen bij wie je bent waarbij je je kracht en vaardigheden vaak op een verrassende manier weer kunt inzetten.

 

Wat haar karakteriseert

Ze is intuïtief sparringpartner. Vertrouwt op haar intuïtie in combinatie met haar ratio. Ze houdt van vastzittende vraagstukken. Omdat daar belangrijke aanwijzingen zitten voor het niet floreren van het systeem. Kijkt graag door haar oogharen naar een situatie. Zo organiseert ze perspectiefsessies. Om vastzittende of terugkerende vraagstukken  in een ander perspectief te kunnen plaatsen. En zo beweging en groei te kunnen faciliteren.

Ze is Innovatief adviseur. Altijd in om een nieuwe visie of techniek uit te proberen en te testen op toegevoegde waarde. Een passie voor leren en ontwikkelen.

Te kijken naar wat er in de wereld op je afkomt. En dit te vertalen naar hoe ermee om te gaan.

Intens benieuwdis ze ook. Naar jou, naar de wereld. Naar de bedoeling. Dat dus.

 

Haar ervaring

Rinske is een ervaren organisatie adviseur en coach met meer dan 20 jaar ervaring in binnen- en Franstalig buitenland. Ze heeft in Nederland jaren ervaring binnen de overheid en het onderwijs. In het buitenland heeft ze ervaring met het werken in start-ups zoals het helpen opzetten van een frans filiaal van Exact Software. Ruim 6 jaar begeleidde ze organisatieveranderingen als consultant bij organisatie advies bureau Oresys in Parijs.. Heeft recentelijk gewerkt in een advies traject in franstalig Afrika.

 

Ze is naast adviseur een ervaren trainer en facilitator. Is getraind als Ynnovator om innovaties binnen de overheid te helpen versnellen.

 

Heeft een passie voor leren en ontwikkelen. Leren stopt nooit.

Heeft ooit les gegeven in het HBO (informatiekunde) en het voortgezet onderwijs waar ze haar eerste graads lesbevoegdheid Frans voor heeft. Heeft zich daarnaast gespecialiseerd in het ontwikkelen van leerbelevingen die plakken, als blended learning expert. Heeft zo met een team een onboarding programma voor een overheidsorganisatie ontwikkeld.

 

En verder…

is ze gek op Parijs waar ze 10 jaar heeft geleefd en gewerkt. Is tweetalig Frans.
Ze heeft ook enkele jaren managementervaring. Heeft daaraan geproefd en weet waar haar hart ligt: ze is adviseur, trainer en coach, in haar naam lag het al besloten. Rinske betekent raadgever.

 

Verder kennismaken? Neem gerust contact op. Bel of app op 0613680122.