Teamontwikkeling: Starfish21 is er voor jou en je team!

Frustratie en irritatie in je team, wie kent dat niet? Als we eerlijk zijn, hebben we daar allemaal wel eens last van. En het is niet erg… als we dit als brandstof voor de groei en ontwikkeling van het team zien. Goed dus om tijd en aandacht aan te besteden. En liefst niet alleen tijdens heidagen. Dat zijn zeker waardevolle dagen als het gaat om teamontwikkeling. Ze brengen mensen even tot stilstand om met elkaar te reflecteren, doelen te toetsen en vooruit te kijken. Maar in de waan van de dag die daarna vaak weer volgt, valt het soms niet mee om alle mooie plannen en inzichten van deze heidagen een vervolg te geven.

Herken je dat? Geen goed of fout. Het biedt juist kansen! Daarom zeggen wij bij Starfish21: vergroot de effectiviteit van je team door teamontwikkeling doorlopend aandacht te geven. Zodat het een structurele plek krijgt naast alle operationele zaken. En jullie met elkaar doorlopend groeien en ontwikkelen. Daarmee blijft jullie teamontwikkeling op koers! En zijn jullie in staat om soepel te kunnen inspelen op de snel veranderende wereld om ons heen.

Wie zijn wij eigenlijk en waarom zeggen we dit?

Franka Bossers
Eigenaar Starfish21

Bel Franka: 06-24413135
Mail ons

Teamontwikkeling: vergroot de effectiviteit van je team

De wereld om ons heen verandert steeds sneller en dat vraagt van teams en organisaties dat ze wendbaar zijn en zich snel en soepel kunnen aanpassen. En dat lukt alleen als ze effectief zijn in hun manier van samenwerken.

Eenvoudig is dat niet. Teams voelen vaak wel dat er verandering nodig is, maar weten niet zo goed waar te beginnen. Want hoe vergroot je nou de effectiviteit van je team? Hoe zit het met onderling vertrouwen? Zijn mensen open, durven ze hun mening te geven en voelen ze zich betrokken? Nemen ze verantwoordelijkheid? Gaan ze samen voor resultaat? Wordt er regelmatig over dit soort thema’s met elkaar over gesproken?

Deze vragen ondersteunen je bij jullie teamontwikkeling. En dragen daarmee ook bij aan jullie organisatieontwikkeling. Wij zijn er om je hierbij te ondersteunen, om samen met je te kijken wat jullie als team te doen hebben, welk bestaansrecht jullie hebben en welke stappen er dan nodig zijn om dit te kunnen bereiken. We sluiten daarbij altijd aan op waar jullie nu staan en gaan uit van alle aanwezige kwaliteiten en talenten in het team. Zodat jullie vanuit wat er nu is jullie effectiviteit verder kunnen vergroten.

Samen kijken hoe effectief jouw team of organisatie is ingericht? En hoe je jullie teamontwikkeling een boost kunnen geven? Kijk hier hoe wij werken.

Geef teamontwikkeling doorlopend aandacht

Als teamontwikkeling doorlopend op de agenda staat, vergroot dat per definitie de effectiviteit van je team. Simpelweg omdat iedereen zich doorlopend bewust blijft van hoe de teamsamenwerking verloopt, waar knelpunten zitten en wat er voor nodig is om deze op te lossen. En het wordt er ook leuker van! En ook dat geeft dan weer een boost. Kortom, teamontwikkeling kost natuurlijk tijd, maar het levert ook veel op: tijd, effectiviteit, kwaliteit en werkvreugde. Dus waarom wachten?

Bij Starfish21 nemen we de rust en ruimte om te luisteren naar jullie vragen en uitdagingen bij jullie teamontwikkeling. We kijken bijvoorbeeld samen hoe jullie ervoor staan op het gebied van koersbepaling, teamsamenwerking, effectief gedrag en rollen en verantwoordelijkheden. Wij zijn er om je alert te houden, een spiegel voor te houden en je aan te moedigen om in beweging te blijven. Zodat jullie team doorlopend kan groeien en ontwikkelen. En zo sneller beslissingen kan nemen en wendbaar en flexibel wordt. En daarmee een toekomstbestendig team wordt! Laten we gauw een keer koffiedrinken.